Gebroeker:CarsracBot

Van Wikipedia

Deze Bot wordt aangestuurd door mij en gebruikt pywikipedia scripten om interwiki links toe te voegen en eventuele interwiki chaos op te lossen. Voor sommige taken is het gewoon te veel werk om het met de hand te doen. Ik gebruik de pagina zonder interwiki als start punt en zoek er 1 interwiki link aan toe. En gebruik deze bot om de rest aan te vullen en te controleren. En afhankelijk van de uitkomst geef ik de volgende opdracht aan de bot. This page is maintained by the CarsracBot

100 laatste ongecontroleerde anonieme wijzigingen
Lies mit aafkórtinge:
D
Wikidata-bewirking
N
Mit dees verangering is 'n nuuj pagina aangemaak
(zuuch ouch de nuuj pagina's)
K
Dit is 'n klein bewirking
b
Dees bewirking is oetgeveurd door 'ne bot
(±123)
Dees paginagruuedje is verangerdj mit dit aantaal aan bytes
Tijdelijk gevolgde pagina

1 jun 2023

  • Kleverlands 14:52 −4092.218.236.40 Euverlèk(Het is waar dat het Kleverlands veel woorden heeft die elders in Duitsland niet voorkomen, maar de voorbeelden zijn niet goed gekozen. "Beschütt" is ook Ripuarisch, "Klootsack" ook Nedersaksisch. Nou ja: die kunnen misschien blijven staan. Maar "Ohm" is zelfs standaardtalig in het Duits (wel wat verouderd) en is in zo veel gebieden gangbaar. Als ik nog eens betere voorbeelden tegenkom, zal ik ze hier toevoegen.)

30 mei 2023

29 mei 2023


100 nieuwste artikelen


Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/w/index.php?title=Gebroeker:CarsracBot&oldid=459595"