Silvia Pepels

Van Wikipedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen
Dit artikel is gesjreve in 't Gelaens. Ómdat 't plaatsgebónge is, maogs doe 't ómzètte nao 't Steins, as te dit dialek sjpriks.

Silvia Maria Johannes Pepels (Sjtein, 6 jannewarie 1975) is 'n veurmalige triathlete.

Zie nóm in 2000 deil aan de Olympische Sjpele in 't Australische Sydney en eindigde dao op de Olympische triathlon op de 26e plaatsj in 'ne tied van 2.07.05,01. Zie gong in deze wedsjtried veurtvarend van sjtart en laog nao ‘t 1,5 km zjwömme op ein 8e plaatsj. Nao ’t fitserenne laog ze op de 19e plaatsj, wonao ze nao ’t renne nog mer 26e waas.

Häör groatste prestatie is ’t Nederlandjs kampioensjap in ’t Olympische jaor 2000. In 1999 waas ze al èns derde gewore biej ’t NK en in 2002 woort ze tweëde.

Palmares[bewirk | brón bewèrke]

  • 1996: 22e EK olympische aafsjtand in Szombathely - 2:06.45
  • 1997: 18e WK olympische aafsjtand in Perth - 2:03.55
  • 1998: 15e EK olympische aafsjtand in Velden - 2:07.37
  • 1998: 22e WK olympische aafsjtand in Lausanne - 2:13.14
  • 1999: 3e NK olympische aafsjtand in Holten - 2:05.54
  • 1999: 18e EK olympische aafsjtand in Funchal - 2:06.25
  • 2000: 1e NK olympische aafsjtand in Holten - 2:07.15
  • 2000: 26e Olympische Sjpele Sydney -2:07.05,01
  • 2001: 20e EK olympische aafsjtand in Karlovy Vary - 2:29.50
  • 2002: 2e NK olympische aafsjtand in Zundert - 2:02.27

Externe links[bewirk | brón bewèrke]

Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/w/index.php?title=Silvia_Pepels&oldid=349774"