Euverlèk gebroeker:Servien

Van Wikipedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Zo, wat hat diech detoe jebraad i 't Kirchröadsj tse joa sjrieve? En op 't uuësjte jeziecht is 't nog jans foutloos ooch :-)! O ja, wilkóm óp de Limburgsje Wikipedia Servien! Iech hoof dat iech jauw ooch weer wat óp de Saksiesje kan kómme sjrieve! Steinbach (vreuger HaafLimbo) 26 mei 2007 21:45 (CEST)

O, wach ins eve: iech höb deen teks op ksh: oets ins zelf gesjreve... Steinbach (vreuger HaafLimbo) 26 mei 2007 22:09 (CEST)

Hasselt[brón bewèrke]

Servien, mag ik je erop wijzen dat wij niet de Nederlandse Wikipedia zijn en daarom ook niet het Nederlandse dp-beleid volgen? Van het begrip "Hasselt" is de Belgisch-Limburgse hoofdstad de hoofdbetekenis. Zeker een Limburger zal niet gauw op zoek zijn naar een Overijssels stadje als hij op Hasselt zoekt. Het is de vraag of er wel ooit een artikel komt over dat plaatsje, zeg maar de eerstkomende tien jaar. Laat ze op nl: dat oerdomme dp-beleid maar lekker voortzetten (net als het splitsen van artikelen over een gemeente en haar hoofdplaats, bijvoorbeeld hier, krijg ik ook het leplazarus van), hier doen we dat niet! Steinbach (vreuger HaafLimbo) 29 jun 2007 16:46 (CEST)