Euverlèk:La Haye

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Van Wikipedia

Familienaam la Haye[brón bewèrke]

Beste lezer,

Het Valkenburgs ben ik helaas niet machtig dus jullie zullen het moeten doen met gewoon Nederlands. De familienaam la Haye (en veel variaties daarop) komt naar mijn mening oorspronkelijk uit Luik België. Ik heb al eens een website gevonden waar een grote familie la Haye op stond geportretteerd. Mijn tak van de familie stamt af van Joannes la Haye, geboren te Oud Valkenburg ca. 1711. Dat is oudste stamvader die we hebben kunnen vinden. Op 8 april 1737 werd hij burger van de stad Maastricht. Hij was gehuwd met Maria Jansen. Een van zijn nazaten is in ieder geval in het westen van het land terecht gekomen waar ik dan van afstam. Wie heeft nog oudere gegevens van deze familienaam?

Piet la Haye, Vledder, Drenthe.

Dao ies 'n ganse serie genealogische beuk oetgegeve euver de familie Delahaye (en ander variaties in dae naam). Sjrieversj daovan zint Regis Delahaye en Jo Hoen--Aelske 19 jul 2007 16:03 (CEST)[reageer]
Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/w/index.php?title=Euverlèk:La_Haye&oldid=74965"