Euverlèk gebroeker:RoboServien versjèl tösje versies

Naar navigatie springen Naar zoeken springen
1.724 bytes toegeveug ,  6 jaar geleden
Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd
 
(Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd)
 
Zie mien Nederlandse [[:nl:Overleg gebruiker:Servien|euverlikpazjena]]
 
== Uw gebruikersnaam wordt gewijzigd ==
 
<div class="plainlinks mw-content-ltr" lang="nl" dir="ltr">
 
Hallo,
 
Het ontwikkelteam van Wikimedia brengt een aantal wijzigingen aan in de manier waarop gebruikersnamen werken. Dit is een onderdeel van onze voortdurende inspanningen om nieuwe en betere hulpmiddelen beschikbaar te stellen aan onze gebruikers (zoals meldingen tussen wiki's). De wijzigingen houden in dat gebruikers [[m:Special:MyLanguage/Single User Login finalisation announcement|overal dezelfde gebruikersnaam]] hebben. Dit geeft nieuwe mogelijkheden die u helpen bij het bewerken en overleggen, en maakt meer flexibele rechten voor nieuwe functies mogelijk. Een van de voorwaarden hiervoor is dat gebruikersnamen uniek zijn op alle 900 wiki's van Wikimedia.
 
Uw gebruikersnaam RoboServien wordt helaas ook gebruikt door een andere Wikimediagebruiker op een ander gedeelte van Wikimedia. Om er zeker van te zijn dat u beiden gebruik kunt blijven maken van alle wiki's van Wikimedia, wordt uw gebruikersnaam gewijzigd naar RoboServien~liwiki. Deze wijziging gaat in april 2015 gebeuren, tegelijk met soortgelijke wijzigingen bij andere gebruikers.
 
Uw gebruikersaccount blijft werken zoals voorheen en alle bewerkingen die u tot op heden hebt gemaakt, blijven de uwe. U dient zich echter uw nieuwe gebruikersnaam te gebruiken bij het aanmelden. Als u zich niet kunt vinden in uw nieuwe gebruikersnaam, dan kunt een verzoek tot hernoemen indienen via [[Special:GlobalRenameRequest|dit formulier]].
 
Excuses voor het ongemak.
 
Met vriendelijke groet, <br />[[m:User:Keegan (WMF)|Keegan Peterzell]]<br />Community Liaison, Wikimedia Foundation
</div> 18 mrt 2015 04:14 (CET)
<!-- SUL finalisation notification -->
Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/wiki/Speciaal:MobielVerschillen/367968"

Navigatiemenu