Plaetje:De Heilige Irmgardis te midden der Armen.jpg

Van Wikipedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

De_Heilige_Irmgardis_te_midden_der_Armen.jpg((288 × 444 pixel, besjtandsgruutde: 40 kB, MIME type: image/jpeg))

Dit besjtandj kump van Wikimedia Commons en kin ouch in anger projekte gebroek waere. De pagina mit de besjtandjsbesjrieving wurt hiejónger weergegaeve.

Besjrieving

Besjrieving
Deutsch: Die heilige Irmgard von Köln inmitten der Bedürftigen
Nederlands: De heilige Irmgard van Zutphen te midden van de armen
Datum
Brón J.A.F. Kronenburg, Neerlands heiligen in de middeleeuwen, deel 2: Op eigen en vreemden bodem, Amsterdam 1899
Sjriever ER (Ed. Rahms?)

Deze afbeelding staat ook afgebeeld in Charles M.A. Caspers, 'Een stroom van getuigen': Heiligenlevens en heiligenverering in katholiek Nederland circa 1500 - circa 2000, in: Anneke B. Mulder-Bakker en Marijke Carasso-Kok (red.), Gouden legenden: Heiligenlevens en Heiligenverering in de Nederlanden, Hilversum 1997. De afbeelding staat afgebeeld (afb. 115) op blz. 171. De verantwoording van de afbeelding staat op blz. 178. De afbeeldingen komen uit de boeken van pater Kronenburg. Deze afbeelding komt uit het boek "Neerlands heiligen in de middeleeuwen, deel 2: Op eigen en vreemden bodem"

Op blz. 178 staat verder: "De maker van de litho's tegenover de titelpagina's tekent met ER. Ch. Caspers vermoedt dat deze Ed. Rahms is."

"Het auteursrecht op een werk, ten aanzien waarvan de maker niet is aangeduid of niet op zodanige wijze dat zijn identiteit buiten twijfel staat, vervalt door verloop van 70 jaren, te rekenen van de 1e januari van het jaar, volgende op dat, waarin de eerste openbaarmaking van het werk rechtmatig heeft plaatsgehad." (artikel 38 lid 1 Nederlandse Auteurswet)

Licentie:

Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 70 jaar of minder is.


Dialog-warning.svg Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten. Merk op dat enkele landen een auteursrechtentermijn hebben die langer is dan 70 jaar: Mexico heeft een termijn van 100 jaar, Jamaica 95 jaar, Colombia 80 jaar, en Guatemala en Samoa 75 jaar. Deze afbeelding kan mogelijk zich niet in het publiek domein bevinden in deze landen, die bovendien niet de regel van de kortere termijn hanteren. Ivoorkust heeft een algemene auteursrechtentermijn van 99 jaar en Honduras 75 jaar, maar zij hanteren wel de regel van de kortere termijn. Auteursrechten kunnen langer berusten op werken gemaakt door Fransen die voor Frankrijk stierven in de Tweede Wereldoorlog (meer informatie), Russen die dienden aan het oostfront van de Tweede Wereldoorlog (bekend als de Grote Patriottische Oorlog in Rusland) en postuum gerehabiliteerde Russen (meer informatie).

Besjtandshistorie

Klik op 'ne datum/tied óm 't besjtand te zeen wie 't oetzaog op det tiedsjtip.

Datum/TiedMiniatuurplaetjeAafmaetingeGebroekerKómmentaar
hujig21 okt 2008 10:03Miniatuurplaetje veur versie per 21 okt 2008 10:03288 × 444 (40 kB)Bouwe Brouwer{{Information |Description={{de|1=Die Heilige Irmgard von Köln inmitten der Bedürftigen}} {{nl|1=De heilige Irmgard van Zutphen te midden van de armen}} |Source=J.A.F. Kronenburg, Neerlands heiligen in de middeleeuwen, deel 2: Op eigen en vreemden bodem

Dit plaetje weurt op de volgende pazjena's gebroek:

Globaal besjtandjsgebroek

De volgende anger wiki's gebroeke dit bestandj: