Plaetje:Cantino planisphere (1502).jpg

Pagina-inhoud wordt niet ondersteund in andere talen.
Van Wikipedia

Oearsprunkelik bestandj((10.643 × 4.998 pixel, besjtandsgruutde: 35,99 MB, MIME type: image/jpeg))

Dit besjtandj kump van Wikimedia Commons en kin ouch in anger projekte gebroek waere. De pagina mit de besjtandjsbesjrieving wurt hiejónger weergegaeve.

Let op Sommige browsers kunnen mogelijk problemen hebben om deze afbeelding op ware grootte weer te geven: Deze afbeelding heeft een ongebruikelijk hoog aantal pixels waardoor de browser de afbeelding mogelijk niet laadt of zelfs vastloopt.

Besjrieving

Beschrijving
English: The Cantino planisphere, completed by an unknown Portuguese cartographer in 1502, is one of the most precious cartographic documents of all time. It depicts the world, as it became known to the Europeans after the great exploration voyages at the end of the fifteenth and beginning of the sixteenth century to the Americas, Africa and India. It is now kept in the Biblioteca Universitaria Estense, Modena, Italy
Deutsch: Die Cantino-Planisphäre zeigt die den Europäern zu Beginn des 16. Jh. bekannte Welt. Sie wird heute in der Biblioteca Universitaria Estense in Modena, Italien aufbewahrt.
Datum
Brón Biblioteca Estense Universitaria, Modena, Italy
Maker
anonymous Portuguese (1502)
 Geotemporal data
Bounding box
N: 80.463919°N
W: 108.8371524°W E: 180.8269283°E
S: 62.69346°S
Georeferencing View the georeferenced map in the Wikimaps Warper
Anger versies Afgeleide werken van dit bestand:  Guadeloupe su planisphère de Cantino 1502.jpg

Uitgelichte afbeelding

Wikimedia CommonsWikipedia

Dit is een uitgelichte afbeelding op Wikimedia Commons (Featured pictures) en wordt beschouwd als een van de beste afbeeldingen.

Wikipedia
 Dit is een uitgelichte afbeelding op de Engelstalige Wikipedia (Featured pictures) en wordt beschouwd als een van de beste afbeeldingen.
 Dit is een uitgelichte afbeelding op de Spaanstalige Wikipedia (Recursos destacados) en wordt beschouwd als een van de beste afbeeldingen.
 Dit is een uitgelichte afbeelding op de Perzischtalige Wikipedia (نگاره‌های برگزیده) en wordt beschouwd als een van de beste afbeeldingen.

Als u een bestand van vergelijkbare kwaliteit heeft dat kan worden gepubliceerd onder een geschikte copyrightlicentie, upload het dan, voeg een licentie toe, en nomineer het.

Licentie:

Deze afbeelding bevindt zich in het publiek domein omdat het een vooral mechanische scan of fotokopie is van een origineel dat zich in het publiek domein bevindt, of – uit het beschikbare bewijs – dat het zo zodanig overeenstemt met deze scan of fotokopie dat er geen copyrightbescherming verwacht kan worden te ontstaan. Het origineel zelf bevindt zich in het publieke domein om de volgende reden:
Public domain

Dit werk bevindt zich in het publiek domein in landen en gebieden waar de auteursrechttermijn het leven van de auteur plus 100 jaar of minder is.


Je dient ook een Amerikaans publiek domein-tag in te voegen om aan te geven waarom dit werk zich in het publiek domein bevindt in de Verenigde Staten.

Deze tag is ontworpen voor gebruik op plaatsen waar er een behoefte is om te verklaren dat alle verbeteringen (bijv. helderheid, contrast, kleur-matching, verscherpen) op zichzelf onvoldoende creatief zijn om een nieuw auteursrecht te genereren. Het kan gebruikt worden wanneer het niet bekend is of er verbeteringen zijn aangebracht, en wanneer de verbeteringen duidelijk maar onvoldoende zijn. Voor bekende ruwe onverbeterde scans kunt u gebruik maken van een geschikte {{PD-old}}-tag in plaats daarvan. Voor gebruik, zie Commons:When to use the PD-scan tag.


Noot: Deze tag heeft alleen betrekking op scans en fotokopieën. Voor foto's genomen van een afstand van originelen in het publieke domein, kan {{PD-Art}} toepasselijk zijn. Zie Commons:When to use the PD-Art tag.

Bijschriften

Beschrijf in één regel wat dit bestand voorstelt

Items getoond in dit bestand

beeldt af Nederlands

Cantino-planisfeer Nederlands

MIME-type Nederlands

image/jpeg

checksum Nederlands

288013759c999fd32679c94db5eea5ea41861bfd

methode van vaststelling Nederlands: SHA-1 Nederlands

datagrootte Nederlands

37.739.048 byte

hoogte Nederlands

4.998 pixel

breedte Nederlands

10.643 pixel

Besjtandshistorie

Klik op 'ne datum/tied óm 't besjtand te zeen wie 't oetzaog op det tiedsjtip.

Datum/TiedMiniatuurplaetjeAafmaetingeGebroekerKómmentaar
hujig16 mei 2013 17:12Miniatuurplaetje veur versie per 16 mei 2013 17:1210.643 × 4.998 (35,99 MB)AlvesgasparUser created page with UploadWizard

Dit plaetje weurt op de volgende pazjena's gebroek:

Globaal besjtandjsgebroek

De volgende anger wiki's gebroeke dit bestandj:

Bekiek wikiwied gebroek van dit bestandj.

Metadata

Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/wiki/Plaetje:Cantino_planisphere_(1502).jpg"