Felix Meurders

Van Wikipedia

Dit artikel is gesjreve (of begós) in 't Mestreechs. Laes hie wie v'r mit de versjillende saorte Limburgs ómgaon.


Felix Meurders (gebore op 22 augustus 1946 in Mestreech) is bekind es prizzentator op de Hollandse radio en tv, bij de umroopvereiniging VARA.

Heer begòs es DJ in diskoteke en maakde zien tv-debuut in ’t popprogram Doebiedoe, de veurlouper vaan ’t latere Toppop, allebei van de umroop AVRO. In 1973 prizzenteerde heer Nederlandstaolige programma’s veur Radio Luxemburg. Get later in dat zelfde jaor woort heer DJ bij de VARA en de NOS, veur ’t radioprogram Nationale Hitparade op de jongerezender Hilversum 3 (noe bekind es 3FM). In de jaore ’80 prizzenteerde heer op tv veural sportprogramma’s wie FC Avondrood en Voetbal 80.

De lètste tied is heer veural bekind vaan tv es prizzentator van 't consuminteprogram Kassa en ’t mediaprogram De Leugen Regeert, allebei op de tv-zender Nederland 3 en vaan de VARA. Op de radio is heer wekeliks te hure es co-prizzentator vaan het satirisch program Spijkers met Koppen.

Brón[bewirk | brón bewèrke]

Aafkomstig van Wikipedia, de Vriej Encyclopedie. "https://li.wikipedia.org/w/index.php?title=Felix_Meurders&oldid=349906"